Forretningsaspiranter kan mærke og sælge disse trending slid i efteråret 2019

Company Aspirants kan mærke og sælge disse trending bærer i efteråret 2019
02/01/2019, postet af Alanic Global
Hvad er det at være en ‘markedsportør’ for ejer af små tøjfirmaer?

Når en markedstrend dukker op, får du det, før nogen af ​​dine konkurrenter gør det.
Du holder et skarpt øje på berømtheder modescene. og beslutte, hvilken slags West Ham United Trøje eller sorter af slid til engros.
Du foretager markedsundersøgelser, der hjælper dig med at vide om de kommende tøjtrends. Du engros i overensstemmelse hermed.

At være en markedspotorist giver dig en fordel på dette overkonkurrencedygtige marked, vinder dig adskillige nye kunder og i sidste ende opstiller din indkomst og fortjener betydeligt ganske let.

Hvis du er en af ​​disse opportunister, er her 5 tøjartikler, der er trend i den globale modescene 2019. Engros dem med det samme; Eller bedre, køb og sælg dem under dit eget labelnavn. Top Private Label Apparel -producenter leverer disse sorter til en meget praktisk prisklasse.

Athleisure bærer- Ingen andre tøjsorter kan matche dille fra athleisure bærer i dag. En sport eller atletisk slid, der bæres af mennesker under normale fritidsaktiviteter, er tendensen til disse slid tolker højt af hver dag, der går. Tiltalende stort set de unge forbrugere, joggere, sved, shorts og fitness -tees er de bør have til dette efterår. Top private label -tøjproducenter og udbydere leverer adskillige høje kvalitet og trendy sorter af disse athleisure bærer.
Jorts-denim-shorts er stigende højt efterspurgt i disse dage- og det er i mænds afdeling. Cool, behagelig og med top berømtheder som RB Leipzig Trøje Justin Beiber, der fanning denne tendens, bør små virksomheder helt sikkert lagre jorts til mænd.
Flanelbukser- Mens flanel-t-shirts har været meget efterspurgt i de sidste par år, er Flannel Pants netop kommet ind i festen. Tiltalende især de forbrugere, der kan lide at klædes med fed skrift, disse bukser er farverige og iøjnefaldende og er populære blandt de kvindelige og mandlige kunder. Selvom fulde bukser er meget mere efterspurgte, kan du endda engros flanel capris og shorts.
Superheltinspireret tees- vi er ikke engang halvvejs gennem 2019, og vi så allerede nogle af de mest betydningsfulde superheltfilm- Dawn of Justice, Civil War, Deadpool. Og superheltinspirerede sublimerede T-shirts toppede høj efterspørgselsmæssigt på forbrugermarkedet. Eventuelt lagerfører du dem allerede, eller du har masser af kunder, der nærmer dig dig til disse tees. Bulk dem i dag, hvis du ikke allerede er!
Sublimerede jakker- væk er dage, hvor konventionelle sorter af jakker og hættetrøjer appellerer alle. Med stigningen i farvestof -sublimeringsprint har efterspørgslen efter sublimering outwears forbedret det samme tempo. De er trendy, dristige, komfortable og kan stå bæreren ud fra Australiens fodboldlandshold Trøje mængden og kan få hende/ham til at se selvtillid og stilfuld ud.

Dette er de 5 trendende slid i dette efterår, hvis dille og efterspørgsel er uovertruffen på forbrugermarkedet. Kontakt Private Label -tøjproducenter, label disse slid under dit eget brand name og start med at sælge. Være en pro -opportunist.

Tags:
Privat label -tøj
Producenter af private label -tøj
Privat label tøj
Producenter af private label -tøj
Privat label fitness tøj

0 0 stemmer
Artikelbedømmelse

Log på

Etiket

Navn*

E -mail*

Websted URL

Etiket

Navn*

E -mail*

Websted URL

0 Kommentarer

Inline feedbacks
Se alle kommentarer

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.