Ting ingen fortalte dig om at lancere din egen private label tøjlinje i 2019

ting, som ingen fortalte dig om at lancere din egen private label tøjlinje i 2019
02/01/2019, postet af Alanic Global
I betragtning af så mange spillere hopper på scenen – lancering af deres egen tøjlinje – også adskillige markedets begyndere er romantiserende med denne idé i disse dage. Det er ganske vist meget enklere i dag, end det var få år tilbage. Der findes dog en masse udfordringer på den sti, som adskillige drømmere, der håner på de ‘hurtige rigdomme’, overser.
Planlægger du for at hoppe i denne voksende båndvogn?
Sikker på, at du Tysklands fodboldlandshold Trøje kan ringe til en bedste private label-tøjproducenter på en dag, købe din tilpassede engros i morgen og starte din virksomhed på mindre end et par uger. Men desværre er det ikke sådan, ting fungerer – ikke i det mindste i dag, når markedet er så konkurrencedygtigt, og slutkunderne er meget mere krævende end nogensinde.
I processen er der ting, som du ikke kender; Ting, som ingen fortalte dig om.

At ende med den “bedste” private label -tøjproducent er ikke let
Ikke kun Kawasaki Frontale Trøje på detailfronten, men konkurrencen er stiv, selv på det grossistiske marked. I den seneste tid har der været en stigning i antallet af private label -tøjproducenter USA -baserede. Og alle hævder at være de “bedste” – selv de nye markedsdeltagere. At rydde denne mængde for faktisk at finde en god forhandler er enklere sagt end gjort, der kræver meget mere end Kroatiens fodboldlandshold Trøje bare få dage.
Så hvis du søger efter en god tilpasset engrosforhandler, skal du være meget mere forsigtig, når du screener disse mange virksomheder. Og med ‘mere’ antyder vi meget. Når alt kommer til alt er det på dem på en måde, at hele dit firma afhænger af.
Tøj detailmarked er meget mere komplekst end hvad der møder vores øjne
At sige, at konkurrence på tøjmarkedet er høj, er lidt vag. Når man så meget mere omhyggeligt ud, er tingene meget meget mere komplekse, der har brug for bedre forståelse og masser af informerede beslutninger for at ramme alle akkorder perfekt og gøre det nye firma til en god succes – hvis ikke storslået.
Tøj er delt i adskillige nicher, som endnu flere har underkategorier. Plus, også kunderne er opdelt i så mange forskellige grupper med et meget mangfoldigt behov, præferencer og budget. At tilpasse nicherne med den bedste forbrugergruppe og med din egen personlige præference og kompetence er udfordrende, der kræver en betydelig mængde tid og masser af hårdt arbejde.

Prisfastsættelse er meget mere end bare om den fortjenstmargen, du vil skære
Prisfastsættelse er muligvis et af de mest undervurderede aspekter ved lanceringen af ​​en ny tøjbutik – højt overset. Og muligvis er dette den mest markante forskel mellem de succesrige spillere og de ikke så succesrige.
Kortlægning af en prisfastsættelsesteknik burde være en af ​​topperne på din prioriteringsliste. Men igen, ligesom alt andet, faktisk “kortlægning” er det vanskeligt. I modsætning til hvad adskillige nybegynderfaktor er, er prisfastsættelse af dine tøj meget meget mere end næsten den fortjenstmargen, du vil skære – og endda meget mere end bare hvad dine målkunder ønsker; Uanset din niche ønsker enhver kunde at købe til den mest overkommelige pris. Blandt en række andre elementer inkluderer analyse af dine konkurrenters strategi, aktuelle markedstendenser, fremtidige forudsigelser og den økonomiske tilstand som helhed.
For nye sælgere, der ønsker at lancere deres egen tøjlinje, kan der naturligvis være rigelige over andre markedsforhold, herunder markedsføring. Så planlagde du at medbringe din egen tøjlinje på markedet og tænkte, at du allerede ved alt, hvad der er at vide, er chancerne for, at du kan tage fejl. Så brug meget mere tid på planlægningen og beslutningstagningen. Og ring en af ​​de bedste private label -tøjproducenter.

Tags:
Producenter af private label -tøj
Privat label tøj
Producenter af private label -tøj
Privat til private label tøjproducenter
private label tøjleverandører
Privat label tøjgrossister

0 0 stemmer
Artikelbedømmelse

Log på

Etiket

Navn*

E -mail*

Websted URL

Etiket

Navn*

E -mail*

Websted URL

0 Kommentarer

Inline feedbacks
Se alle kommentarer

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.